Keskiviikko

Bändit

BaariBaari
20.00 Valtuusto
21.00 Two-by-Four
22.00 KabukiDrop

Streetbar 95
21.15 Sydäntalvi
22.15 Bad Signal

Muu ohjelma

Musasto
Tiina Käpylän luento – klo 18.00 Turun pääkirjaston musiikkiosastolla

Musaston festivaaliohjelman aloittaa Tiina Käpylä keskiviikkona 9.1. kello 18 kertomalla Stagella ensin kirjaston vieraille tapahtumasta ja luennoimalla sitten yleistajuisesti turkulaisten nuorten bändiharrastuksia käsittelevästä väitöskirjastaan.

Vimma
Kimmo Aroluoman klinikka – 18.00 @Vimma

Turun Rock Academy järjestää Turku Band Festival -tapahtuman yhteydessä koulutustilaisuuden, joka on suunnattu kaikille keikkaileville bändeille. Tilaisuuden vetää kitarateknikko ja laitesuunnittelija Kimmo Aroluoma, joka käy keikkapäivän läpi artistin näkökulmasta. Bändin olosuhteet eroavat huimasti riippuen siitä mikä rooli heillä on illan aikana. Pääesiintyjän päivän kulku on täysin erilainen kuin lämmittelijän keikkapäivä. Festivaaleilla asiat ovat taas täysin eri lailla.

Voit kysyä illan aikana sinua askarruttavia asioita ja bändisi toimintaasi eniten liittyviä vinkkejä.

Luennoitsija Kimmo Aroluoma on pitkän linjan musiikin ammattilainen. Oman bändiuransa jälkeen hän on työskennellyt kitarateknikkona toistakymmentä vuotta ja kiertänyt suomalaisten bändien mukana yli viidessäkymmenessä maassa. Kimmo on kirjoittanut keikkailusta kaksi kirjaa ja julkaisi vuosina 2013-2017 suosittua Backstage-blogia. Hänen perustamansa Custom Boards on rakentanut, suunnitellut ja konsultoinut laitekokonaisuuksia yli 250 kotimaiselle artistille.

Bar Ö
Paneelikeskustelu Turun livemusiikkiskenen tilasta. klo 20.

Keskustelua Turun livemusaskenen tilasta vuonna 2019. Moderaattori Kimmo Nurminen, panelistit Pietu Sepponen (Sunborn live), Salla Karvonen (Turku Jazz, Ilmiö), Seppo Tahvanainen (Kovasetti), Antti Yli-Halla (Dynamo & Bar Kuka) + 1 aktiivinen keikoillakävijä, joka ilmoitetaan myöhemmin.