Info

Turku Band Festival on elävän musiikin tapahtuma, joka kokoaa yhteen turkulaiset bändit ja keikkapaikat nelipäiväiseen rupeamaan tammikuun toisella viikolla, 10.-13.1.2017. Konsepti on selkeä: monta paikallista bändiä monessa keikkapaikassa – eikä yksikään keikka kustanna katsojalle penniäkään. Mahdollisuuksia nauttia tapahtumasta on useita: satunnainen baarikävijä saattaa löytää kipinän livemusiikin kuuntelemiseen tuntemattoman bändin muodossa, tai kenties jo keikkakulttuuriin tutustunut kävijä saa mahdollisuuden katsastaa turkulaisen liveskenen tason yhdellä rupeamalla parissa illassa. Yhtä kaikki luvassa on varmasti sekä tuttuja ja tuntemattomia esiintyjiä katsojan kannalta mahdollisimman helposti lähestyttävällä tavalla.

Yhteys

Nopeiten yhteyden järjestäjätahoon saa Facebook-sivumme kautta yksityisviestin laittamalla, mutta seuraamme myös sähköpostiosoitetta yhteys@turkubandfestival.fi

Materiaalit

Valokuvia tapahtumasta on julkaistu aiempina vuosina Facebookissa. Virallisten logojen ja grafiikkojen puolesta kannattaa olla yhteyksissä sähköpostitse.